Sans Zorg

“Ik vind dat je alles uit het leven moet halen, ook als je geconfronteerd wordt met de gevolgen van ziekte. Laat ziekte niet je levensgeluk bepalen. Kijk naar mogelijkheden en focus niet alleen op de beperkingen.”

Zelf houd Sandra erg van reizen, ze heeft al aardig wat van de wereld mogen zien. Reizen maakt vrij, doorbreekt de dagelijkse routine met avontuur. En soms maakt reizen dromen werkelijkheid. “Ik ben begonnen als vakantiezuster toen ik werd gevraagd een man te begeleiden naar zijn geboorteland Indonesië. Op 87-jarige leeftijd wilde hij afscheid nemen van zijn familie, wetend dat hij die reis door ziekte en leeftijd waarschijnlijk niet meer zou maken. Het werd een fantastische reis.”
Sindsdien maakt Sandra vier reizen in het jaar en daagt ze mensen uit de grens op te zoeken, dingen te doen waarvan ze denken dat het niet meer zal lukken. Wacht niet, maar doe het gewoon.

Naast haar vaste adressen in de wijk biedt Sandra zich aan om als vakantiezuster de zorg van de bestaande zorgverlener over te nemen tijdens een weekend of een weekje weg.

Sandra Hendriksen
Sans Zorg

Heeft u zorg nodig? Neem dan contact met ons op.