Zorgeloos op vakantie

Zorgvraag tijdens de vakantie

Wilt u graag op vakantie en heeft u extra hulpmiddelen nodig? Wij zorgen ervoor dat deze aanwezig zijn. U kunt uw eigen thuiszorg ‘meenemen’; informeer hiervoor bij uw eigen thuiszorgorganisatie en verzekering. Wij werken samen met Vereniging Zorg en Welzijn Almen. Indien nodig is er een gastvrouw/heer aanwezig om u te ontvangen en in het appartement op weg te helpen.   

Zorgbemiddeling

Heeft u zorg nodig? Dan neemt onze coördinator Joke contact met u op om te inventariseren om welke zorg het gaat. Zij zorgt vervolgens in samenwerking met diverse thuiszorgorganisaties (zie onderstaand) dat tijdens uw verblijf alle benodigde zorg aanwezig is. Als er sprake is van een specialistische hulpvraag dan stelt Joke (indien mogelijk) een zorgarrangement samen.

Vereniging Zorg en Welzijn Almen
Uitleg over deze vereniging vindt u op vzwa.almen-info.nl

Medipoint
Zorgmaterialen huren wij via Medipoint Vorden of Zutphen. Uitleg over Medipoint  vindt u op www.medipoint.nl.

Procedure en kosten

U kunt rechtstreeks bellen of via de website in contact komen met coördinator Joke Dinkelman of Anneke Maandag (VZWA). Tijdens deze telefonische afspraak wordt er geïnventariseerd wat u nodig heeft. Eventuele thuiszorg valt mogelijk onder het basispakket van de zorgverzekeraar en wordt dan vergoed door de zorgverzekering. Extra kosten en facturering worden met u besproken. Wij zorgen graag dat u zorgeloos op vakantie kunt.