Winand & Constance

Bed & Broodjes zonder Zorgen heeft twee aangepaste appartementen die vernoemd zijn naar de kinderen van dichter en landbouwkundige A.C.W. Staring: Winand en Constance. De beide appartementen zijn geschikt voor mensen die hulpbehoevend zijn of een lichamelijke beperking hebben. Compleet met een eigen entree en een prachtig terras waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is.

De aangepaste appartementen zijn van alle gemakken voorzien om een ontspannen verblijf en optimale zorg mogelijk te maken. De zit-/slaapkamer heeft 2 hoog-laagbedden die tegen elkaar aanstaan met ieder een eigen dekbed. Zowel de zit-/slaapkamer als de badkamer zijn ruim opgezet (samen 70 m2) met voldoende manoeuvreerruimte voor een rolstoel.

De keuken is ingericht met alle benodigdheden zoals serviesgoed, bestek, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een koelkast en een warmhoudplaatje. De appartementen zijn voorzien van een televisie en internetaansluiting met gratis wifi. Aardwarmte verwarmt het volledige gebouw. Parkeer uw auto in de parkeerkelder, waar u uw elektrische auto en fiets kunt opladen.

In de aangepaste appartementen kunt u met uw rolstoel onder de wastafel rijden en in de grote inloopdouche is een speciaal zitje aangebracht. Dit vergroot de veiligheid en toegankelijkheid voor u als gast.

Ontbijt
U kunt dagelijks genieten van een heerlijk vers ontbijt.

Handig om te weten
– Rookvrije kamers
– Je kunt inchecken van 14.00 – 18.00 uur
– Je mag uitchecken tussen 8.00 – 11.00 uur
– Hulphond is uiteraard toegestaan

Boek een appartement